Det hela började när jag var 7 år liten och fick en gammal Cresent compact med limpasadel och 2 växlad handväxel av min far.
Jag har sedan 2 års ålder en neurologisk sjukdom som heter Epilepsi (man får inte körkort om man inte är symptomfri i 2 år)
Men för moped behövs ju inget körkort, så jag har i många år puttrat fram på just detta 2 hjuliga fordon.
Min andra moppe var en Zündapp cs 50. 1980 års modell (kallade den slödapp för den var så slö)
sedan blev det många andra märken som jag inte skall räkna upp här nu. men jag blev 18 och livet var ju inte roligt när man började inse att herre guud jag kommer få köra moppe tills jag dör bara för den här djäkla sjukdomen,: så jag får väl göra så gott jag kan för att gilla läget*s*
Sagt och gjort jag hade ju en moppe som var lite lik en custom (Yamaha FS1 DX ) så jag skaffade mig ett skinnställ (snörjeans och fransskinnjacka från Grahns)
en potta på huvet och flygarbriller. Jaa ser du detta framför dig så förstår jag att du garvar det gör jag med idag men då var jag ju tuff moppe knutte*S*
började jobba och läsa på gymnasiet så 2hjulslivet hamnade på hyllan och glömdes bort. När jag var runt 30 (2004) tyckte min nya läkare att vi skulle testa en ny medicin då den gamla inte längre var så bra. Sagt och gjort jag testade och sedan den dagen har jag inte haft ett enda symptom av epilepsin. Detta resulterade i en helt ny värld som öppnade sig för mig. 2007 skaffade jag mig en Honda VF750C 82:a. Min Första tunga MC! (Ja jag vet att den var gammal och sliten men för mig var den en dröm som blev sann*S*) jag tog MC körkort 1/10 2009. sålde Hondan november 2010 och köpte en Suzuki DR350S (Enduro) för att ha och leka med och att pendla. Februari 2011 utökades stallet med en Suzuki VL1500LC en riktigt FET glidare. Fick mitt efterlängtade B-kort 2/10 2012. så nu är det bilar oxå *S*

Efter flera års protester ändrade sig Annika (min fru) och blev helsåld på MC och skaffade sig ett A-kort hon med (Kommer alltid vara stolt över min älskling över den prestationen) Så hon har redan gått igenom några hojjar och har nu sin 4:e hoj, en VN 900 C.
Själv har jag nu bytt till en av mina "Drömhojjar" En Yamaha XV 1700 Warrior! och är så nöjd. Så nu drar vi ut på vägarna så fort vi kan och vädret tillåter. Lillkillen hänger oxå med, Så livet är nu underbart att leva. Livet är till för att levas.
Anders/Buck